Profil

0333Small”Træning, og fysisk aktivitet er hele mit liv og min store passion.”

Min baggrund for at blive personlig træner er, at jeg selv på et tidspunkt har været overvægtig og vejet 110 kg. Jeg tog en beslutning om, at ændre dette og valgte at lægge mit liv helt om. Her lærte jeg, at fysisk aktivitet og kostomlægning er vejen frem, hvis man ønsker et varigt vægttab. Derfor var det en naturlig udvikling for mig, at uddanne mig inden for kost og træning.

”Kost og træning er to faktorer, som er dybt afhængige af hinanden
- derfor bør disse altid følges ad.”

Hvis du vil opnå varige resultater er slankekure en kortsigtet løsning. Efter min mening bør ordet ”slankekur” helt slettes fra den danske retskrivningsordbog, da de fleste kure ender med et nederlag. Derfor arbejder jeg kun med kostomlægning, da jeg tror på, at en varig ændring er vejen frem i stedet for strenge diæter.

”Min vigtigste opgave er at være der 100 % for dig.”

Jeg lægger vægt på, at min træning er sjov og afvekslende så det aldrig bliver kedeligt. Hvis du har det sjovt, er du også mere motiveret for at yde en ekstra indsats og du glemmer ofte, at træningen kan være hård.

Hos mig finder du en glad, seriøs og engageret personlig træner, der med udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker, hjælper dig med at nå din målsætning på en sjov og motiverende måde.

Det første skridt på vejen er altid det sværeste, resten gør vi sammen!

dintrainer, Niklas Enrico Frederiksen
Poppelvej 6 - 7100 Vejle - Telefon: +45 50 81 41 00 - niklas@dintrainer.dk