Referencer

Jeg er netop blevet introduceret til et genoptræningsprogram med Niklas, som jeg fik anbefalet af en fysioterapeut.
Et program der tager udgangspunkt i en overbelastningsskade i mit knæ. Niklas har desuden også taget højde for mit erhverv som sygeplejerske, hvor jeg til dagligt går meget.

Hele vejen igennem har jeg følt mig i trygge hænder og fået en kompetent vejledning. Nu glæder jeg mig til at springe ud i det og forhåbentlig blive min skade kvit og selvfølgelig et fysisk stærkere menneske .....
Dermed kan jeg varmt anbefale Niklas

- Mette Misfelt "Jeg har af flere omgange forsøgt at tabe mig uden succes. Så nu skulle der ske noget drastisk, derfor har jeg valgt personlig træning.

Indtil videre er det gået over al forventning! Vægten bevæger sig langsomt men sikkert nedad og jeg har fået meget mere energi og overskud.

I starten var jeg meget skeptisk omkring det at skulle have en anden person til at ”svinge pisken” træningsmæssigt og ”holde mig i ørerne” mht. min kost hele tiden. Men det har kun været en positiv oplevelse og nu vil jeg slet ikke undvære det.

Som personlig træner, er Niklas helt fantastisk. God til at motivere og få mig til lige at yde lidt mere og hele tiden flytte grænserne for hvor meget jeg kan klare både fysisk og mentalt. Desuden er han rigtig god til at veksle mellem forskellige træningsformer hele tiden, så det aldrig bliver kedeligt – og det er vigtigt!

Med andre ord – personlig træning er den bedste investering og gave man kan give sig selv. Og endnu vigtigere – det virker!"

- Lone Jensen"Jeg valgte at kontakte Niklas, fra dintrainer.dk, da jeg efter et længere sygdomsforløb tog en del på i vægt, hvor det efter mange forsøg, ikke lykkedes at tabe mig på egen hånd! Sammen med Niklas stillede jeg et´ hoved -og flere delmål op, som var realistiske, samt lavede en trænings -og kostplan, som virkede overskuelig for mig.

Niklas er som personlig træner, men også som person, helt fantastisk. Han besidder en forståelse, empati og har en god menneskelig indsigt, hvilke er egenskaber jeg synes er vigtigt at en personlig træner har . Han møder altid op glad, frisk og med en ualmindelig smittende energi. Jeg kan se og høre omkring i centeret, at han er meget respekteret og vellidt både som træner, såvel som person.

Niklas er faglig dygtig og meget kompetent. Han forstår at variere træningen fra gang til gang, og derved gør det sjovt at komme til træning.
Forløbet med Niklas har har indtilvidere givet mig masser energi, overskud, og som vægten stille falder, bedre selvtillid og selvværd.

Fortryder på intet tidspunkt min beslutning om at hyre Niklas, på trods af det har kostet blod, en del sved og tårer, og anbefaler gerne dintrainer.dk videre."

- Karina Laursen"Jeg har valgt personlig træning for at få mere ud af min træning. Det har været en god investering i min fremtid, da jeg har opnået bedre kondition, fysik og fået mere energi end jeg ellers vil kunne opnå uden personlig træning. Derfor kan jeg varmt anbefale personlig træning."

- Helle Kallesø

dintrainer, Niklas Enrico Frederiksen
Poppelvej 6 - 7100 Vejle - Telefon: +45 50 81 41 00 - niklas@dintrainer.dk